Hoe verloopt uw interieur project?

1. oriëntatiegesprek op locatie

 

Leg uw idee in de handen van De Meubelmakerij. Maak een eerste afspraak en vertel welk inrichtingsproject of meubel op maat u voor ogen hebt. De Meubelmakerij interpreteert uw plannen en geeft advies om het beste uit uw ruimte te halen. U wordt begeleid van een blanco blad tot een helder ontwerp. Zowel bij één meubelstuk, een renovatieproject of een nieuwbouw.

 

2. voorontwerp en offerte

Binnen de week ontvangt u een eerste ontwerp en een duidelijke offerte in detail. Met deze visuele voorstelling krijgt uw project vorm. Zo vordert het snel: in dialoog kiezen we verder, sturen we het ontwerp bij, en stellen we een realistische timing op.

3. Detailontwerp in 3D/2D

 

Wanneer uw wensen vervuld zijn volgens uw stijl en budget, komt onze precisie aan bod in het volgende 3D/2D-ontwerp. Met zo’n realistische voorstelling begint het project in uw hoofd écht te leven. Bekijk rustig alle hoeken en kanten en laat het aftellen maar van start gaan. Ontwerpen in SketchUp, Solidwork of Autocad.

 

4. productie in atelier

 

Nu schiet De Meubelmakerij in hogere versnelling. Met het oog op de klok wordt elk onderdeel met zorg en fijnheid uitgewerkt in het atelier. Zodat uw wandmeubel, bureau-inrichting en unieke keuken straks naadloos past.

5. plaatsing en nazorg

 

De Meubelmakerij levert en plaatst alle onderdelen in één beweging. De Meubelmakerij klopt pas af bij een nauwkeurige afwerking die verder reikt dan het blote oog. En bij een tevreden klant natuurlijk. Tot slot ontvangt u onderhoudstips, handleidingen en garantiebewijzen voor een duurzaam gebruikscomfort.