uw handige checklist

U krijgt één aanspreekpunt, van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de plaatsing. Alle informatie wordt door De Meubelmakerij dus goed bewaard.

Deze 5 checks helpen u bij de voorbereiding:

1. Stel uw voorkeur visueel voor.

Zag u bij vrienden, in een magazine of op het internet een leuk voorbeeld? Neem een foto, scheur het eruit of sla het op zodat u ze aan De Meubelmakerij kan tonen. Niet alleen qua design, maar ook qua indeling, originele oplossingen voor bijvoorbeeld een schuine wand, materialen ea.

 

2. Som de zaken op die voor u een must zijn.

Voor de ene persoon is duurzaamheid topprioriteit. De andere zweert bij onderhoudsgemak of een bepaald materiaal. Of misschien droom je van een verborgen wand in uw maatmeubel? Maak een lijstje van de voor u essentiële zaken. De Meubelmakerij neemt het in acht.

3. Denk na over de timing.

Vaak valt een inrichting op maat samen met andere renovaties. Die externe factoren kunnen een invloed hebben op het tijdschema. Houd in het achterhoofd dat haast en spoed zelden goed is. De Meubelmakerij werkt dus planmatig voor een foutloze plaatsing.

​​

4. Maak een kopie van de plannen.

Als u beschikbaar over gedetailleerde plannen van de ruimte in kwestie, bekijkt De Meubelmakerij die graag. Eventuele wijzigingen of opmerkingen kan u tijdens het gesprek benoemen.

5. Maak een realistische inschatting qua budget.

Maatwerk levert op. U kan er levenslang van genieten en mocht u het huis of pand doorverkopen, telt elke inrichting op maat mee als onroerend goed. Vermeld alvast een juiste indicatie van uw verwachting en beschikbaar budget.